Tulevat tapahtumat

Maailman MS-päivän verkkoluento ti 26.5.

Vuonna 2020 Maailman MS-päivää vietetään la 30.5. Kansainvälisenä teemana on #Connections. Suomessa MS-päivää vietetään teemalla #TarvitsemmeToisiamme. MS-päivän kampanjassa muistutetaan tänä vuonna, ettei kenenkään kannata jäädä sairautensa kanssa yksin, vaan erilaisia tukiverkkoja tarvitaan!

Verkkoluento: Miten pärjään sairauden kanssa?

Tiistaina 26.5. psykologi Jan-Henry Stenbergin luennon aiheena on sairauteen sopeutuminen. Luennon avaa Neuroliiton järjestösuunnittelija Sirpa Vuorenmaa-Hilton. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua, koska lähetystä seurataan suorana Neuroliiton YouTube-kanavalla. Luento on tarkoitettu MS-tautia sairastaville sekä heidän läheisilleen.

 

MS-päivän etätreffit ke 27.5.2020 klo 16.30-17.30 Kanta-Hämeessä!
Hei MS-tautia sairastava tai sairastavan läheinen! Tiedätkö minkälaista toimintaa ja tukea on lähialueellasi saatavilla? Tule mukaan MS-etätreffeille kuulemaan paikallisesta yhdistystoiminnasta yhdessä muiden sairastavien ja läheisten kanssa.

Tässä verkkotapaamisen linkki, jonka järjestösuunnittelija Ville Keskinen avaa 15 minuuttia ennen etätreffien alkua: https://app.vooler.tv/room/neuroliitto-msetatreffitkantahame/

Treffeillä mukana Neuroliiton Villen lisäksi yhdistyksemme puheenjohtaja Pia-Nina Mohr, tule sinäkin mukaan 👍
Treffit pidetään Vooler-ohjelman välityksellä, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Tietokoneella sekä Android-laitteissa suositellaan käyttämään Chrome- tai Firefox-selainta, iOS-laitteilla taas Safari-selainta.
image.png
Katso kaikki MS-päivän tapahtumat https://neuroliitto.fi/mmsp
image.png