Voutilan vetreet

Pitkän tauon jälkeen kuntosaliryhmä kokoontuu, ensimmäinen kerta on su 8.8.2021 klo 17-18!!

Tule harrastamaan reipasta sunnuntailiikuntaa Voutilakeskuksen kuntosalissa mukavassa porukassa! Tehokas tunti kiertoharjoitteluna.

  • Paikka: Voutilakeskus, Pollentie 35, Hämeenlinna.
  • Aika: Sunnuntaisin klo 17–18
  • Hinta: Syyskauden omavastuu on vain 40€. Testikerta ilmaiseksi!

Korona-ajan infoa:

Voutilakeskuksen tiloissa käyttäjien odotetaan noudattavan alle listattuja ohjeistuksia sekä hygienia- ja terveysturvallisuutta.

–    Kulku kuntosali- ja allastiloihin vain sivuovesta (kuntosalin ja allasosaston välissä oleva sivuovi)! Voutilakeskuksen pääoven kautta kulkeminen ja aulassa oleilu on kielletty. (Opastukset ulkona)
–    Omille varatuille vuoroille saavutaan, niin että yleisissä tiloissa, käytävillä ja pukuhuoneissa viivytään mahdollisimman lyhyen aikaa.
–    Käsidesiä käytetään sekä tiloihin tullessa että sieltä lähtiessä. (Käsidesipullo sivuoven sisäänkäynnillä)
–    Kasvomaskeja käytetään aina yleisissä tiloissa ja käytävillä liikuttaessa.
–    Kuntosaliryhmille ei ole pukuhuoneita käytettävissä, joten pukeutuminen niin, että voi suoraan siirtyä käytävästä kuntosalille.
–    Käytävillä olevat wc-tilat ovat kuntosali- ja allasryhmien sekä neuvolan yhteiskäytössä.
–    Kuntosalilaitteet tulee puhdistaa siihen tarkoitetulla puhdistusaineella aina oman vuoron päättyessä! Varatkaa siis oman vuoronne lopusta aikaa puhdistukselle.
–    Kuntosali- ja allastilojen käyttö vain vuoron varanneille ryhmille ja henkilöille. Vastuuhenkilön tulee olla paikalla varatuilla vuoroilla ja hän huolehtii, että ohjeistuksia noudatetaan!

Lisätiedot

Tarja p. 040 582 0556, tarjamaenpaa@yahoo.com
Päivi p. 0400 728 930, paivi.ikkala@gmail.com