Puheenjohtajan palsta

Olette kaikki varmasti jo kyllästymiseen saakka saaneet kuulla tai lukea erilaisia kehotuksia, suosituksia ja rajoituksia, mitä on aiheutunut koronasta. Joskus tuntuu, ettei mitenkään ehdi kaikkien tiedotustilaisuuksien ohjeiden perässä. Yksi ohje on ollut ylitse muiden: pysy kotona! No, sitä olen yrittänyt noudattaa parhaan kykyni mukaan. Se suositus on ollut helpoin noudattaa, mutta vaikea aina muistaa. Toisinaan olen jo melkein ovessa menossa, kun muistan pääministerin, thl:n ja stm:n henkilöiden maskien läpi samealta kuulostavat äänet: ”Maskit, Turvavälit, Korona-testiin, jos oireita, Pese käsiä ja Vältä kontakteja!” Ja niinpä jälleen istun sohvalle ja avaan etäkokouslinkin.
Tämä on nyt se arki, johon jo viime maaliskuusta olemme totutelleet.
Mutta iloisempia asioita:
Yhdistyksemme viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan!
Ja todellakin juhlistamme toimintaamme huomioiden poikkeusoloja, tarkoituksena on keväällä lähteä hiukan kiertueelle ja tavata mahdollisemman monta jäsentä. Kiertue ajoittuu toukokuulle ja elokuulle, paikat ja ajat päivittyvät myöhemmin.
Marraskuulle suunnittelemme varsinaisia juhlia!
Neuroliitto viettää myös juhlavuotta, tosin liitto on yhdistystä kymmenen vuotta vanhempi. Neuroliitto järjestää jäsenhankintakampanjan, ja haastankin kaikkia jäseniä hankkimaan ainakin yhden uuden jäsenen yhdistykselle, sitä mukaan liitolle, niin saamme näkyvyyttä ja painoarvoa neurologisten sairauksien hoitoon ja näiden sairauksisia sairastavien ihmisten edunvalvontaan.
Loppuun vielä, tervetuloa mukaan kaikkiin etätilaisuuksiin, -luentoihin ja webinaareihin, joita nyt järjestetään niin liiton kuin yhdistyksenkin toimesta. Linkkejä löytyy Avain-lehdestä, Facebook-sivuilta ja täältä nettisivuilta.
Minä ainakin odotan, kun nähdään livenä!
Pia-Nina Mohr