Puheenjohtajan palsta

Ennätyslämmin kesä on kuumana mielissä, toivottavasti jokainen nautti ainakin valoisista päivistä ja öistä.

Itsensä Voittamisen Päivä on kasvanut ja Voitamme Itseä kolmessa eri ryhmässä:

  • Paluu Satulaan, kolmen kerran ratsastuskurssi hyväkuntoisille jäsenille.
  • Elämänhallinta-kurssi on koko syksyn kestävä kerran viikossa kokoontuva liikuntaan ja ravitsemukseen keskittyvä kurssi tämä on tarkoitettu apuvälinettä liikkumiseen käyttäville jäsenille.
  • Sekä nyt tarjoamme läheisille, omaiselle tai kaikkein tärkeimmälle henkilölle, joka on turvana silloin kun hätä iskee, keilailua ja hyvän lounaan yhtenä lauantai-iltapäivänä.

Riihimäellä Inkilänhoviin avattiin Ohjaus-ja Tukipiste, josta voi jatkossa hakea alueen eri järjestöjen toiminnasta tietoa. Olemme oman yhdistyksen esittelypäivään pyytäneet Neuroliiton Asiakkuushankinta koordinaattorin Satu Langenbergin kertomaan kuinka välttää kuntoutumisen haun sudenkuopat. Päivällä esittelemme yhdistyksen toimintaa yleisesti ja illalla paneudumme asiaan, ettei hylkypäätöksiä tulisi jatkossa!

 

Kuljetuspalvelut kokivat suuren muutoksen syyskuun alusta. Kerätään kaikki epäkohdat, jotka ovat ohjeistuksesta huolimatta tapahtuneet, tarkasti ylös. Esimerkiksi, jos taksi tulee eri aikaan mitä on tilattu, tilaaminen ei onnistu, taksi ei tule ollenkaan tai asiakaspalvelussa on jotain häikkää. Tarvitsemme tarkan tiedon mitä, missä ja milloin on tapahtunut jotain väärää.

 

Kaikesta huolimatta pirteää syksyä! Pia-Nina Mohr

 

Logo